Whatsapp Whatsapp
telefon Hívj most

PRP és ózonterápiák

PRP (PLATELET RICH PLASMA) 

 

TROMBOSIT-ban gazdag plazmát jelent.

PRP FOLYAMATBAN; Az a folyamat, amely során a személytől elvett kis mennyiségű vér trombocitákban gazdag részét egy speciális centrifugálási eljárással összegyűjtik, és kezelési célból ugyanannak a személynek visszaküldik.

Ma gyakran alkalmazzák plasztikai sebészetben, bőrgyógyászatban, ortopédiában, fogászatban, urológiában és nőgyógyászatban, akár önmagukban, akár más kezelések mellett hatékonyságuk növelése érdekében.

Gyakran alkalmazzák sikeresen szövetek és porcok regenerálódásában, hegek vagy ráncok eltávolításában, arcfiatalításban és szövetek regenerálásában.

 

A test kívánt területére injektálva ezek a vérlemezkék legalább hétféle növekedési, helyreállítási és fiatalító hatású növekedési faktor képződését váltják ki, amelyek kiküszöbölik a szövetkárosodást, valamint az alvadási funkciókat. Ezek a növekedési faktorok és a vérlemezkékből felszabaduló trombin, valamint az új érképződés új kollagént képez az adott területre áramló fibroblátokból. Így ezen a területen megnő a vérellátás és a támasztó szövet, és megújul és duzzad.

 

A PRP KEZELÉS NEM ŐSSEJT KEZELÉS! Ez azonban egy FDA által jóváhagyott kezelési módszer, amely aktiválja őssejtjeinket is.

Mivel a személy saját vérét használják, nincsenek ismert mellékhatások.

Fájdalommentes. Ez nem műtéti eljárás. Körülbelül fél óra. Még aznap visszatérhet dolgozni.

Előnyös, ha nem megy 24 órán át a nap, és nem veszel forró fürdőt. Javasoljuk továbbá, hogy ebben a folyamatban ne használjon fájdalomcsillapítót vagy gyulladáscsökkentőt.

 

ALKALMAZÁS

Összesen 18 ml vért veszünk el az embertől 2 csőben. Minden csőben összesen 10 cm3 vér, 9 ml vér és 1 ml antikoaguláns folyadék van. Ezt a két csövet centrifugáljuk. Centrifugálás után minden csőben tetején sárgás szérum, alul vöröses terület képződik. E két terület között fehéres vékony réteg lép fel. Ez a réteg a vérlemezkékben gazdag rész. körülbelül 1-2 cm3. Mindkét csőből összesen 2-4 cm3 vérlemezkékben gazdag részt gyűjtenek össze. és egyetlen csőbe töltjük, és a vérlemezkéket alaposan összekeverjük egyenletesen. Ezután ezt a 4 cm3-t egy másik injektorhoz vonják, és a kívánt dózisban a kívánt területre injektálják.

 

 

 

 

PRP ALKALMAZÁSOK AZ UROLÓGIA ÉS URO-NŐGYÓGYÁSZATBAN

Férfiaknál;

Erekciós diszfunkció - pénisz megnagyobbodás - peyronie - korai magömlés - tartós krónikus prosztatagyulladás

 

NŐKBEN;

Stressz okozta vizeletinkontinencia - interstitialis cystitis - tartós hüvelyi fertőzések - hüvelyi szárazság eltávolítása - klimaxképtelenség - fokozott szexuális öröm

A FŐKEZELÉS mellett önmagában használható PRP-ként vagy OZONIZÁLT PRP-ként (PRP ózonnal kombinálva).

Különösen erekciós problémák esetén az ESWT (ED 1000 SOUND WAVE) kezelés mellett a PRP önmagában vagy az ózonnal keverve magasabb kezelési eredményeket eredményez.

A PRP KEZELÉS A KEZELÉS FORMÁJA, AMELYET KIZÁRÓLAG AZ ORVOSOKNAK KELL ALKALMAZNI, A SZERZETT VÉRT CSAK A SZEMÉLY VÁLTOZHATJA. EZ A VÉR NEM HASZNÁLHATÓ EGYÉB SZEMÉLYEK KEZELÉSÉRE !!

 

 

AZZONTERÁPIA

 

Az OZONE világoskék gáz, amely az ég színét adja. Az ózon 3 oxigénatomból áll. (O 3 ) Mivel ennek a molekulának nincs tartós szerkezete, nagyon rövid idő alatt lebomlik és a tartósabb oxigén (0 2). Szabad oxigéngyökök szabadulnak fel. Ez a folyamat akkor következik be, amikor a leukociták a test nem kívánt mikrobáira támadnak. A felszabaduló szabad oxigéngyökök megzavarják a mikrobák falszerkezetét. A gyulladás mikroszkopikus gócainak kialakításával serkenti a szervezet természetes védekező rendszereit (interleukin 2 - interferon - tumor nekrózis faktor) is. Az ózon lebontása növeli az ATP képződést a mitokondriumokban is. Az ATP energiát biztosít az intracelluláris anyagcseréhez, valamint növeli a szövet oxigénellátását.

 

Az ózonterápia általában kiegészíti az ismert orvosi kezeléseket. Nem szabad önálló kezelésnek tekinteni.

 

Az ózon használata az általános orvoslásban:

 

Cukorbetegség és szövődményei

Az öregedéssel kapcsolatos problémák

Keringési problémák

Krónikus fáradtság

Gyakori influenzás fertőzések

Összehúzódó herpesz (herpesz) vagy HPV (szemölcs) vírusok

Makacs bélbetegségek (Chron - colitis - fistula _ proctitis)

Reumás betegségek (ízületi gyulladás - myalgia)

Autoimmun betegségek (sclerosis multiplex - Lupus)

Fogorvos

Onkológiai betegek fő terápiájának támogatása

 

 

AZ OZON HASZNÁLATA AZ UROLÓGIÁBAN:

 

Balanitis, tartós krónikus prosztatagyulladás, húgycső szűkület, merevedési zavar (merevedési zavar), korai magömlés, Peyronie-kór, tartós intersticiális hólyaghurut, Fournier-gangréna tartós HPV (szemölcs) fertőzésekben, kemoterápia és sugárkezelés urológiai rákos betegeknél

Az ózon használható önmagában vagy a PRP kezeléssel kombinálva .

 

Az ózon a fentiekben kifejtett mechanizmusokkal aktiválja a test természetes antioxidáns mechanizmusait, növelve a vérkeringést a különösen zavart területeken, valamint növelve a vér oxigénhordozó képességét. Serkenti az immunrendszert, és halálos hatást vált ki a baktériumok, gombák és vírusok ellen. Helyi fertőtlenítő hatásával biztosítja a sebek tisztítását is. Ezzel a hatással gyakran alkalmazható a diabéteszes lábsebek kezelésében.

 

Ha ózont juttatnak a szervezetbe, akkor gyors (hidrogén-peroxid H 2 O 2 ) és késői (lipid-peroxid) hatásmechanizmus esetén előnyös .

 

AZ OZONTERÁPIA HATÁSAI

 • Aktiválja az immunrendszert.
 • Szabályozza az immunrendszert.
 • Aktiválja az intracelluláris enzimeket és növeli az energiatermelést.
 • Növeli a vér folyékonyságát.
 • Könnyíti az oxigén átjutását az eritrocitákból a szövetekbe
 • Sebgyógyulás
 • Fertőtlenítő
 • Halálos hatása van a baktériumok, vírusok és gombák ellen.
 • Fájdalomcsillapító tulajdonságokat mutat, növelve a természetes fájdalomcsillapítók felszabadulását a testben.
 • Növeli a kemoterápia és a radioterápia hatékonyságát a rákos sejteken rákos betegeknél.
 • Az ATP termelésének növelésével és az intracelluláris anyagcsere szabályozásával megakadályozza az öregedést, erőteljesebbé és dinamikusabbá teszi a testet.
 • Boldogsághormonként működik és segít az alvás szabályozásában.

 

 

AZ OZON ALKALMAZÁSI MÓDSZEREK

 

 1. Nagy autohemoterápia
 2. Kisebb autohemoterápia
 3. Rektális - hüvelyi - hólyag alkalmazás
 4. Alkalmazás nyílt sebekre
 5. Ózonizált víz alkalmazása a fogászatban
 6. Ózonizált olaj a bőr alkalmazásához
 7. Ortopédiai betegségekben; intraartikuláris (intraartikuláris) vagy csigolyaközi (csigolyatér) alkalmazások
 8. Intra prosztata
 9. Élelmiszerek fertőtlenítése

 

 

.

 

Major autohemoterápia

 

Az eljárást 100-150 ml vér vételével kezdik egy felnőtt betegtől, súlyától függően. Ezután az ózonnal olyan koncentrációban keverik össze, amelyet az orvos a betegség típusának és súlyosságának megfelelően megfelelőnek tart, és visszaküldik az illetőnek. Ez a módszer az ózonterápia legfontosabb eleme. Ez a módszer aktiválja a szervezet fő immunrendszerét.

 

Kisebb autohemoterápia

 

Körülbelül 10 ml vért veszünk a betegtől, és bizonyos koncentrációban ózonnal való összekeverés után intramuszkulárisan adjuk be az illetőnek. Kólán vagy csikken elkészíthető. Ez a módszer támogatja a nagyobb gyakorlatot. Erősebbé teszi az immunrendszert.

 

 

 

Az ózonterápiát olyan orvosoknak kell alkalmazniuk, akik erre a témára kiképzettek, és az Egészségügyi Minisztérium által jóváhagyott eszközökkel, ózonrezisztens anyagokból készült, valamint megfelelően sterilizált anyagokat használnak.