Whatsapp Whatsapp
telefon Hívj most

Péniszbetegségek

MI A FIZMÓZIS? MI VESZ A PANASZOKRA? MI A KEZELÉS?

A fityma hegye nagyon keskeny, van egy akkora nyílás, mint egy gömbtűfej. A bőr belső felülete a pénisz fejéhez van rögzítve. A bőr nem húzható a fej mögé. Vagy veleszületett, vagy később gyulladásos esemény után alakul ki.
Ha túl keskeny, a beteg nem vizelhet. A bőr alatti vizeletgyűjtés ellenére is a fityma lufiként duzzad. A vizelet cseppenként folyik. Ha nem kezelik, a vizelet gyulladása végül kialakul, és ez a gyulladás sebeket okoz a pénisz fejében. Kezelése a körülmetélés.

MI A PARAFIMMÓZIS? MI VESZ A PANASZOKRA? MI A KEZELÉS?

A fityma nem képes visszatérni a hüvely hátsó részébe. Általában a fityma szűkületében fordul elő. A bőrt a gyermek vagy szülei visszahúzzák a tisztításhoz, majd a bőr megduzzad és vörös lesz, elfojtva a pénisz fejét.
Ha a kezelés korai szakaszában van, a bőrt megpróbálják előre húzni. Ha azonban késő van, nincs más megoldás, csak a körülmetélés.

HOGYAN MEGJELENNEK A PENIKAI SÉRÜLÉSEK, A PENIS TÖRÉSEI

Mivel a pénisz mozgatható szerv, megvédi magát az ütközéstől. Teljes törés balesetek vagy szándékos (féltékenység és bosszú miatt) megszakítása után következik be.
Vér fújáskor ül a péniszen.

A pénisz törése a felálló hímvessző hirtelen és kemény meghajlításának eredményeként következik be. A korai kezelés fontos az erekciós problémák elkerülése érdekében.

MI A BALANOPOSTITIS (PENIKAI FERTŐZÉSEK)?

Gyermekek szűkületének következtében fordul elő, a felnőtteknél nem figyelik meg a tisztítást. A fityma és / vagy a hüvelyi pénisz gyulladása formájában fordul elő.

MI A PEYRONIE-BETEGSÉG MEGHATÁROZÁSA?

Ez a kötőszövet plakk formájában történő képződése a pénisz bőre alatti tunika szövetben. Az ok nem világos. Úgy gondolják, hogy ez reumás vagy autoimmun betegség. Általában 40 éves kor után következik be. A pénisz lehet a hátán vagy mindkét oldalán. Bárhol is történik, az edzett pénisz az ellenkező irányba hajlik. A késői időszakban fájdalom jelentkezik. Néha az egyesítés nem lehetséges. Ezeket a plaketteket kemény tömegként érezhetjük a kézi vizsgálat során.
Bár ártalmatlan betegség, ha a betegnek panasza van, kezelni kell.

Hogyan kezelik PEYRONIE BETEGSÉGÉT?

Kezelés: A tényleges kezelés nem ismert. A betegség az első 6 hónapban stabilizálódik. Ebben a tekintetben 6 hónapig várják, mielőtt komoly kezelést végeznének, és ebben az időszakban olyan gyógyszerek, mint az E-vitamin, a Potaba (kálium-paraamino-benzoát), a tamoxifen és a kolchicin, valamint a vízkőtelenítő gyógyszerek (verepamil, interferon, kollangenek és kortizon) használata a lepedékbe. hasonló gyógyszerek) beadhatók. A mai nagyon fájdalmas injekciók helyett egyenáram alkalmazásával speciális eszközöket fejlesztettek ki, amelyek lehetővé teszik egyes gyógyszerek számára, hogy a péniszen keresztül a bőrön keresztül behatoljanak a lepedékbe, és sikeres eredményekről számoltak be.

Késleltetett esetekben kell műtétet végezni. Különböző műtéti technikák léteznek.

A fő cél egy kozmetikailag sima pénisz készítése anélkül, hogy lerövidítené a péniszet és megőrizné erekciós funkcióit.

MI A PRIAPIZMUS? MILYEN TÉNYEZŐK A LÉTREHOZÁSBAN?

A pénisz fájdalmas erekciója spontán módon: Meghatározható a pénisz
elhúzódó keményedése szexuális vágy nélkül, vagy az a feltétel, hogy orgazmus után sem veszít a keménység.

Szükséges egy több mint 6 órán át tartó merevedés, hogy meg lehessen különböztetni a hosszan tartó erekciótól.

Leggyakrabban 5-10 éves kor között, valamint 20-50 éves kor között fordul elő.

A fiataloknál tapasztalt ok általában vérbetegség "sarlósejtes vérszegénység" vagy néhány rosszindulatú betegség.

Időseknél az ok általában "idiopátiás" (ismeretlen, nem található).

Egy adott esetben szövődményeként alakulhat ki mesterséges merevedési gyógyszerek (például papaverin) injekciója a péniszbe, amelyeket a merevedési zavarok megoldására vagy a probléma kivizsgálására használnak.

Ettől eltekintve az "antidepresszánsok és néhány antipszichotikus" gyógyszer "alkalmazása után a nemi szerv traumája után is megfigyelhető.

 

HOGYAN KÉSZÜLT A PRIAPIZMUS KEZELÉSE?

Az első 12 órában a pénisz erekciós szerveiben megkezdődik a "barlangtestek" megsemmisítése, még akkor is, ha a pénisz megpuhul és 48 óra elteltével visszatér normális állapotába, a végén impotencia lép fel. Ezért sürgősségi beavatkozásra van szükség az első 12 órában.
A kezelés során az alvadt vért fecskendővel leeresztik, a barlangtestek belsejét szérummal mossák. ha nem elég; Az alvadék eltávolítására szolgáló gyógyszereket a péniszbe adják. Spinalis érzéstelenítés kipróbálható. Ha ez még mindig nem elég, a barlangtesteket néhány speciális sebészeti technikával kiürítik.