Whatsapp Whatsapp
telefon Hívj most

Rólam

Az 1961-ben Isztambulban született Leon Saporta 1984-ben diplomázott az isztambuli orvostudományi karon a 4. rangban. 1991-ben dr. Izraelben, Angliában, Bulgáriában és az USA-ban volt, hogy fejlessze a Saporta képzést és részt vegyen az uro-onkológia, az endoszkópos sebészet és a nőgyógyászati ​​urológia tudományos kutatásaiban. Ezeknek a közös tanulmányoknak az eredményeit nemzetközileg elismert orvosi folyóiratokban tették közzé.

Szakdolgozat, miszerint "a herék bevonása a leprás betegeknél" munkájuk miatt jutalmazta az Egyesült Királyság és Törökország TUBITAK világirodalmához való hozzájárulását. Ismét a TUBITAK díjazta endoszkópos kőkezelési tanulmányait, amelyeket az egyetemi docensre való felkészülés során készített.

Leon Saporta, aki 1996-ban lett docens, 2001-ben professzorrá léptették elő, és létrehozta a Maltepe Orvostudományi Kar Urológiai Tanszékét. Tanulmányi karrierjét az egyetemen tanszékvezetőként folytatta 2005-ig. Dr. Leon Saporta részt vett az egyetemi és a kari igazgatóságok igazgatótanácsában, valamint különböző kongresszusok és kurzusok elnöke volt Törökországban és külföldön.

Prof. Dr. Leon Saporta 55 nyomtatott kiadvánnyal rendelkezik, amelyek közül 15 külföldi, ebből 40 országos folyóiratban található, és összesen 84 cikk, ebből 25 külföldi és 59 országos kongresszuson. Ezenkívül az urológiáról különféle cikkeket és programokat tettek közzé a vizuális és a nyomtatott sajtóban.

Jelenleg szabadúszó urológusként dolgozik, Prof. Dr. Leon Saporta kollégáival együttműködve konzultációk és műveletek keretében folytatja karrierjét vendégelőadóként a különböző kórházakban.

Angolul, héberül és spanyolul beszél, Prof. Dr. Leon Saporta szakmai érdekei; Endo-urológia, nőgyógyászati ​​urológia és különösen a Greenlight lézeres prosztata műtétek.

Európai urológiai szövetségek, amelyek tagjai az Amerikai Törökországi Urológiai Saporta és a török ​​Urológiai, Endourológiai, Gyermek Urológiai, Andrológiai Uroonkológiai szervezeteknek, aktív tagjai a Nőgyógyászati ​​és Urológiai Egyesületnek.

SZÜLETÉSI HELY ÉS Dátum
ISTANBUL, 1961

OKTATÁS
1978 - 1984: ISTANBULI ORVOSTUDOMÁNYI KAR (4. és felső ranggal)

SZAKMAI TAPASZTALAT
2001-2005: MALTEPE ORVOSKARI UROLÓGIA OSZTÁLY
1987 - 2001: ŞİŞLİ ETFAL KÓRHÁZ, SZAKKÉPESSÉG ÉS ALAPVETŐSÉG
1984 - 1986: 2 ÉV VEZETŐI SZOLGÁLTATÁS KAHRAMANMARAŞBAN

SPECIÁLIS TANFOLYAMOK ÉS İMTAH e
2005: Applied LAPAROSZKÓPIA GATA, Ankara
2003: IVF előállítás Isztambul
2002: Percutan vese műtét Isztambul
2001: professzori
1997: Marmara Egyetem kórház vezetése TANÚSÍTVÁNY
1996: Egyetemi
1995: European Association of Urology húgycső műtét IZRAEL
1993: HILLEL YAFFE ORVOSKÖZPONT, ENDOUROLOGY és
GYNECOLOGICAL UROLOGY , IZRAEL 1991: HILLEL YAFFE ORVOSI KÖZPONT ENDOUROLOGY, RAMAT MARPE HOSPITAL, ESWL, IZRAEL
1983: NEW-YORK, LONG ISLAND
JEWISHILIA, DAYISHILIA, DAK , IZRAEL


15 KÜLFÖLDI KÖZLEMÉNY , 40 NEMZETI FOLYÓIRATBAN;
ÖSSZESEN 55 NYOMTATOTT
KIADÁS 25 NEMZETKÖZI ÉS 59 NEMZETI KONGRESSZUSOKBAN
ÖSSZESEN 84 PAPÍR

IDEGEN NYELVEK
ANGOL és HEBRAN (jó), spanyol (középfokú)

ÉRDEKLŐDÉSEK
ENDOUROLÓGIA, NŐGYÓGYÁSZATI UROLÓGIA és különösen a GREENLIGHT LASER PROSTATE műveletek

TUDOMÁNYOS SZÖVETSÉG
TAGJAI AMERIKAI UROLÓGIAI SZÖVETSÉG, EURÓPAI UROLÓGIAI SZÖVETSÉG TÖRÖK UROLÓGIA SZÖVETSÉG, ENDOUROLÓGIA SZÖVETSÉG, GYERMEK UROLÓGIA SZÖVETSÉG, ANDROLÓGIA UROLÓGIA ASSZOCIÁCIÓ